Electorala 2020Politic

Ștefan Gligor este convins că alegerile prezidențiale din anul acesta vor fi frăudate

Ștefan Gligor este convins că alegerile prezidențiale din anul acesta vor fi frăudate, mai ales în Rusia, unde vor fi deschide 17 secții de votare.

Având în vedere că totul a decurs nefavorabil pentru Dodon, cred că sunt toate șansele ca ei să organizeze falsificarea acestor alegeri. Ei au nevoie de asta pentru ca să neutralizeze consecințele pandemiei.

Eu cred că lupta va fi între 3-5% la care ar putea spera să obțină cu ajutorul falsificării. Falsificarea alegerilor ar putea fi în Rusia, acolo unde s-a deschis foarte multe secții de votare”, susține Gligor. 

Amintim că pe 26 septembrie, membrii CEC au decis numărul secțiilor de vot de peste hotare. În final au fost aprobate 139 de secții.

Totodată, CUVÂNTUL amintește că consilierii orăşeneşti de Rezina au respins solicitarea CEC de a forma în oraş 4 birouri electorale și 4 secții de votare pentru alegătorii din stânga Nistrului.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker