PoliticSocial

Au inaugurat un WC, iar apoi au lansat un drum de 800 de metri

Au inaugurat un WC, iar apoi au lansat un drum de 800 de metri.

Vestitul deputat socialist, Vladimir Mâzdrenco care acum câteva săptămâni a inaugurat cu mare fast un veceu, de această dată a inaugurat 800 de metri de drum în satul Corlăteni.

Pa pagina de Facebook a Bibliotecii Corlăteni se anunță că cetățenii satului aduc mulțumiri consiliului Raional Râşcani, dlui preşedinte al raionului Vasile Secrieru, dlui deputat Vladimir Mâzdrenco, care la propunerea şi insistența consilierilor locali au fost deschişi şi înțelegători în susținerea financiară la reparația a 800 m de drum. 

Deputatul Blocului ACUM Dinu Plângău susține că va depune o plângere deoarece viitorul candidat la funcția de primar al localității Corlăteni, Mihai Baciu care a folosit resurse administrative în scop electoral.

„Deputatul socialist, Vladimir Mâzdrenco, Președintele raionului Râșcani și candidatul socialist Mihai Baciu la funcția de primar al satului Corlăteni (cei cu WC-ul) s-au remarcat din nou.

Ei au impus pagina de facebook a satului și a bibliotecii din sat să laude candidatul socialist cu faptul că au reparat 800 m de drum. La șantier era prezentă toată hurta cu alai, ascris Dinu Plângău.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker