Politic

Igor Popa: De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie?

Igor Popa: De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie?

Fostul avocat al lui Filat, Igor Popa, propune introducerea pedepsei prin cauțiune pentru persoanele care sunt ondamnate în dosare de corupție.

De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie? Trebuie să le ceri o cauțiune destul de mare, așa cum se face în SUA. 10-20 de milioane de euro și nu trebuie băgat în pușcărie, pentru că acolo îi plătim hrană, cazare gratuită, pază și așa mai departe.

Voi știți că în Republica Moldova pentru un deținut se cheltuie 5000 de lei? Și pentru un copil de la internat se cheltuie 2000 de lei. De ce trebuie noi să întreținem acești oameni în pușcărie, dacă putem să le cerem o cauțiune. Să plătească și să stea la libertate”, a declarat Igor Popa la „Cutia Neagră” de la TV8.

CUVÂNTUL amintește că Igor Popa l-a atacat dur pe Vlad Filat, susținând că arestul și detenția lui Filat „a fost o mascaradă”.

Dosarul lui Filat a fost o mascaradă. Filat și Plahotniuc sunt un întreg. Acești doi complici în jaful bancar, cooperează până în ziua de astăzi și vorbesc la telefon până acum», a declarat Igor Popa în septembrie.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker