Politic

Igor Popa: De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie?

Igor Popa: De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie?

Fostul avocat al lui Filat, Igor Popa, propune introducerea pedepsei prin cauțiune pentru persoanele care sunt ondamnate în dosare de corupție.

De ce să-i trimiți pe oamenii care au furat în pușcărie? Trebuie să le ceri o cauțiune destul de mare, așa cum se face în SUA. 10-20 de milioane de euro și nu trebuie băgat în pușcărie, pentru că acolo îi plătim hrană, cazare gratuită, pază și așa mai departe.

Voi știți că în Republica Moldova pentru un deținut se cheltuie 5000 de lei? Și pentru un copil de la internat se cheltuie 2000 de lei. De ce trebuie noi să întreținem acești oameni în pușcărie, dacă putem să le cerem o cauțiune. Să plătească și să stea la libertate”, a declarat Igor Popa la „Cutia Neagră” de la TV8.

CUVÂNTUL amintește că Igor Popa l-a atacat dur pe Vlad Filat, susținând că arestul și detenția lui Filat „a fost o mascaradă”.

Dosarul lui Filat a fost o mascaradă. Filat și Plahotniuc sunt un întreg. Acești doi complici în jaful bancar, cooperează până în ziua de astăzi și vorbesc la telefon până acum», a declarat Igor Popa în septembrie.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker