Politic

Sondaj. Cine din politicieni se bucură de cea mai mare încredere?

Președintele Igor Dodon se află pe primul loc la încrederea în politicieni, astfel, devansând-o pe lidera PAS, Maia Sandu, cu câteva procente. Cel puțin asta arată sondajul politic prezentat de iData. 

Potrivit cercetării, Igor Dodon a acumulat 27,3%, iar Maia Sandu 24,2%. Pe locul 3 se poziționează Ilan Șor cu 12,3 la sută, iar pe locul patru Renato Usatîi cu 11,9. 

În poziții s-a poziționat Ion Ceban cu 11,6 la sută, urmat de Andrei Năstase cu 11,2%

Încredere în politicieni / Sursa:iData

Sondajul a fost realizat în perioada 21 septembrie – 3 octombrie 2020 pe un eșantionde 1 218 respondenți din 74 localități, reprezentativ pentru populația adultă aRepublicii Moldova, exclusiv regiunea transnistreană, cu o eroare maximală de+/-2,8%.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker