Evenimente

O scară dintr-un bloc cu cinci nivele s-a prăbuşit

O scară dintr-un bloc cu cinci nivele din oraşul Şoldăneşti s-a prăbuşit. Întâmplarea a avut loc în timp ce copiii de acolo se jucau. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit. Serviciul Situaţii Excepţionale urmează să cerceteze cauzele incidentului.

Locatarii blocului spun că s-au speriat, când au auzit zgomotul puternic care venea de la primul etaj. Ei susţin că niciodată nu s-au gândit că li se poate întâmpla aşa ceva.

De îndată cum au fost informaţi, la faţa locului s-au deplasat primarul oraşului, şeful Secţiei Construcţii a Consiliului Raional şi salvatorii.

Ion Cuculescu, primarul oraşului Şoldăneşti, a precizat că pentru a aprecia starea imobilului, la Şoldăneşti urmează să se deplaseze o comisie specializată din Chişinău.

Pentru început, salvatorii împreună cu locatarii au improvizat o scară din lemn pe care să poată trece oamenii. 

Locatarii nu au fost evacuaţi din clădire, la moment considerându-se că nu există riscul ca aceasta să se prăbuşească.

Potrivit informaţiei oferite la primăria Şoldăneşti, blocul numit de către locuitorii oraşului „Clădirea prot-ului”, a fost dat în folosinţă acum trei decenii.

Natalia Rotari

Video aici: https://www.youtube.com/watch?v=1uGxcraGdRY

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker