Electorala 2020Politic

Ultima oră! Octavian Țîcu a fost înregistrat în cursa electorală!

Ultima oră! Octavian Țîcu a fost înregistrat în cursa electorală!

Octavian Țîcu a fost înregistrat de Comisia Electorală Centrală în calitate de candidat al Partidului Unității Naționale la funcția de președinte al R. Moldova

„Comisia CEC a recepționat spre verificare 793 de liste de subscripție cu semnături ale susținătorilor lui Octavian Țîcu, în calitate de candidat la funcția de președinte la RM.

În urma verificării autenticității datelor din cele 793 de liste de subscripție, peste 3400 de semnături au fost declarate nule. Totodată, s-a stabilit din totalul de semnături procesate că 16 193 de semnături se consideră valabile” a declarat Sergiu Gurduza, membru CEC.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker