Electorala 2020Politic

Țîcu: Vom protesta și vom scoate oamenii în stradă

Țîcu: „Vom protesta și vom scoate oamenii în stradă.

Octavian Țîcu anunță că va recurge la proteste în cazul în care autoritatea electorală nu-l va înregistra în cursa electorală.

„Nu ne-au ajuns 755 de semnături pentru a fi înregistrați, asta în condițiile în care 5 mii au fost aruncate. Dacă CEC-ul tăcea, filosof rămânea.

Noi nu avem încredere în CEC. Dacă CEC-ul are bunăvoință să acționeze legal, trebuie să ne înregistreze pe toți cei care am îndeplinit criteriile. Neînregistrarea noastră înseamnă că există o comandă a Moscovei și a lui Dodon. Vom protesta și vom scoate oamenii în stradă pentru a ne cere drepturile. Se va da o bătălie pentru viitorul nostru”, a subliniat Țîcu. 

Vezi și: Maia Sandu, după ce Octavian Țîcu nu a fost înregistrat de CEC: „Doar oamenii pot decide cine va fi Președintele lor, nicidecum CEC-ul.”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker