Evenimente

O tânără din Sărăteni a ajuns la reanimare după ce și-a dat foc

O tânără de 19 ani, din Sărătenii Vechi, raionul Telenești, a fost internată la reanimare, cu arsuri pe 40% din suprafața corpului, după ce și-a dat foc. Iubitul fetei, care a încercat să o salveze, a suferit și el arsuri la ambele mâini, transmite IPN.

Familia băiatului spune că tinerii locuiau în aceeași gospodărie cu ei și cel mai probabil între cei doi s-a iscat vreun conflict. Înainte de a recurge la acest gest, fata i-ar fi scris un mesaj surorii iubitului său, spunându-i că intenționează să-și pună capăt zilelor. Se presupune că fata a ieșit afară, după miezul nopții, s-a stropit cu motorină, iar apoi și-a dat foc. Părinții băiatului s-au trezit de la strigătele celor doi.

Ambii au fost transportați la spital, fata fiind internată la reanimare.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker