EvenimenteOrhei

Un băiat de 8 ani s-a înecat la Trebujeni

Un băiat de 8 ani s-a înecat la Trebujeni

Un băiat de 8 ani s-a înecat la Trebujeni
Foto: Direcția Situații Excepționale Orhei

În amiaza zilei de ieri, un copil de 8 ani din Trebujeni, Orhei s-a înecat în râul Răut. Potrivit unui comunicat al Direcției Situații Excepționale Orhei, la care se referă radioorhei.info, salvatorii au fost alertați despre acest caz în jurul orhei 16:00.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale și șase salvatori care au demarat acțiunile de căutare a copilului. După cca o oră de căutări corpul neînsuflețit al băiatului a fost extras din râu.

În urma investigațiilor s-a stabilit că băiatul cu un prieten de-al său, au mers după lecții pentru a se da într-un scrânciob improvizat, agățat de o salcie de pe malul Răutului.

La un moment dat băiatul a alunecat și a căzut în locul, unde apele râului ajung până la o adâncime de 2 metri. Băiatul ar fi făcut câteva tentative nereușite de a ajunge la apă, iar prietenul său a alergat după ajutor, dar din nefericire situația a avut un deznodământ tragic.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker