Evenimente

Minoră de 15 ani care ameninţa că se aruncă de pe un bloc cu 9 etaje din Orhei

 Potrivit ofiţerei de presă a IP Orhei, Diana Maxim, citată de ProTV Chişinău, autorităţile au fost alertate de prietena acesteia. Adolescenta i-ar fi spus prietenei sale că vrea să-şi pună capăt zilelor. Minora a fost convinsă verbal de un poliţist, să renunţe la idee.

Fata trăieşte la un Centru de Plasament din Orhei. Potrivit directoarei Centrului comunitar de asistenţă mintală din Orhei, Olga Jalbă, fata a avut acces la internet doar sub supravegherea unui asistent social care activează în instituţie.

Incidentul s-a întâmplat marţi dimineaţă. Salvatorii nu au fost nevoiţi să desfăşoare o pernă cu aer.

Poliţia investighează cazul pentru a stabili toate circumstanţele.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker