Electorala 2020Politic

Ion Sturza anunță că o susține pe Maia Sandu la funcția de președinte al R. Moldova

Ion Sturza, fost premier al R. Moldova, anunță că o susține pe Maia Sandu la funcția de președinte al R. Moldova.

Este important să ieșim la alegeri și să alegem o nouă conducere a țării. O conducere din noua generație, care are alte deprinderi, alte cunoștințe și care este una cinstită și onestă…”, îndeamnă Sturza. 

„Pentru prima dată în istoria R. Moldova, la o funcție importantă în stat, pretinde un om asupra căruia nu planează nici un fel de suspiciuni de corupție, lucru care pentru mine este extrem de important…”, a menționat domnul Sturza, cu referire la candidatura Maiei Sandu.

Nu vă spun pentru cine să nu votați și nici pentru cine trebuie să votați. Vă spun doar ce am ales eu și pentru cine am să mă duc să votez. Eu personal. Eu personal am să votez pentru Maia Sandu”, a declarat fostul premier. 

Vezi și: Ex-premierul Sturza, după promisiunea lui Putin: „Nu prea ieftin ne vinde Dodon? Doar din suprataxarea la gaz rușii au făcut un profit de minimum 150 milioane euro în ultimii doi ani”

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker