Evenimente

Demnitari şi funcţionari vizaţi în procedurile ANI

Demnitari şi funcţionari vizaţi în procedurile ANI

În perioada 21-25 septembrie 2020, Inspectoratul de Integritate al ANI a inițiat controlul averii în privința unui deputat din Parlamentul RM și a unui conducător interimar de Penitenciar.

Alături de alte acte, inspectorii de integritate au întocmit trei procese verbale cu privire la contravenție pe numele unor procurori din Procuraturile Chișinău și Rezina, se menţionează într-un comunicat al ANI.

Sursa citată mai menţionează că în total au fost iniţiate 11 controale în diferite domenii. La capitolul incompatibilităţi sunt verificaţi doi funcționari publici din cadrul APL din Sângera și Rezina.

Totodată, au fost întocmite 6 procese verbale cu privire la contravenție pentru nedepunerea sau depunerea tardivă a declarațiilor de avere și interese personale de către trei procurori în procuraturile Chișinău și Rezina. 

De asemenea au fost emise 16 acte de constatare privind averile, dintre care în unul este vizat un fost primar din raionul Teleneşti. 

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker