Politic

Violeta Ivanov s-a lansat în cursa prezidențială.”Optez pentru monopolul de stat la comercializarea țigărilor și alcoolului.”

Reprezentanta partidului Șor, Violeta Ivanov, s-a lansat în cursa prezidențială.

“Optez pentru monopolul de stat la comercializarea țigărilor și alcoolului.”

„Fiecare componentă este împărțită în direcții, renașterea economică în țară.  R. Moldova are nevoie strigentă pentru climatul de afaceri pentru a atrage investiții străine, iar pentru asta trebuie să asigurăm o justiție corectă și independentă financiar și politic, cu judecători responsabili și instituții ale statului funcționale.

Pentru a atrage investiții, e necesară dezvoltarea infrastructurii locale, precum drumuri bune, localități iluminate, infrastructură socială dezvoltată. Anume așa, au fost atrase la Orhei, investiții străine care asigură locuri de muncă bine plătite pentru locuitorii din raioanele vecine. 

Anume așa se lucrează și în Taraclia. În același timp, optez pentru monopolul de stat la comercializarea țigărilor și alcoolului. Acestea ne va permite să implementăm un trai decent. Asta înseamnă pentru început pensii minime de cinci mii de lei, indemnizație la nașterea copilului de 16 mii de lei și 24 de mii de lei pentru nașterea al doilea și al treilea copil.

Asta înseamnă și indemnizații lunare de 500 lei pentru fiecare copil până la vârsta de 18 ani, extinderea de magazine sociale, medicină și eduacție gratuită pentru toți.  În fiecare localitate va funcționa școala, grădinița, dotată cu tehnică modernă, sisteme de irigare care va permite consumarea produselor autohtone. Este nevoie de o conlucrare în instituțiile statului. Programul nostru include decizii dure, însă doar echipa noastră e gata să facă față. Sunt sigură că ne va reuși. Moldova merită schimbări”, a spus Violeta Ivanov. 

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker