Evenimente

„Gala Olimpicilor” în Liceul Teoretic „Ioan Sârbu”

Profesori, părinţi şi bunici care au venit să se bucure de succesele copiilor lor obținute în cadrul olimpiadelor școlare la disciplinele de studiu, au avut duminică o adevărată revelaţie, participând la „Gala olimpicilor” în Liceul Teoretic „Ioan Sârbu” din satul Ignăței, raionul Rezina, într-o atmosferă deosebit de frumoasă.

Direcţia liceului şi-a propus ca obiectiv valoric să facă activitatea elevilor în cadrul olimpiadelor şcolare un adevărat eveniment şi să menţină constantă dorinţa şi necesitatea de a scoate la rampă performanţele. Cuvinte de laudă au fost adresate elevilor cu capacități și interes deosebit față de un anumit domeniu, care au dat dovadă de muncă asiduă, efort  didactic, performanță, aptitudini intelectuale deosebite, ocupând locuri premiante nu numai la un singur obiect, dar la 4-5 discipline.

Au fost decernate diplome și mențiuni la 212 elevi, unii dintre ei deţinând câteva locuri premiante.

Elevii premianți au mulțumit profesorilor pentru munca depusă în pregătirea lor. Profesorii-preparatori se mândresc enorm cu rezultatele discipolilor, rezultatul muncii asidue de zi cu zi.

Onoare vouă, elevi cu vocaţie! Onoare vouă, profesori valoroşi! Pe frunţile voastre înalte se naşte viitorul. De visele voastre curate, de îndrăzneala căutărilor semeţe se leagă speranţele zilei de mâine. Numai capitalul de gândire şi creaţie a lăsat în istorie o urmă adâncă, energizând perpetuu generaţiile. Rămâneţi în aria căutărilor de sine, promovaţi idealuri nobile şi sublime!

Galina Platon, directoarea Liceului Teoretic

„Ioan Sârbu”, s. Ignăței

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker