Advertoriale

Proiectul Dael – Optează pentru un minimalism modern, fără elemente ce încarcă vizual spațiul

Proiectul Dael – Optează pentru un minimalism modern, fără elemente ce încarcă vizual spațiul.

Proiectul Dael - Optează pentru un minimalism modern, fără elemente ce încarcă vizual spațiul

Este ușor să pierzi sensul lucrurilor într-o lume constant schimbătoare. Proiectul Dael reprezintă o încercare de a prelua din nou controlul, prin impunerea unor reguli și ordini predispuse spațiului de trai.

Conceput de către biroul de arhitectură și design interior POLYART DESIGN, acest proiect are rolul unic de a crea un spațiu plin de căldură, care totuși rămâne clar definit.

Această nouă traiectorie pe care o preia designul modern în cadrul proiectului ia forma unei subversiuni parțiale a minimalismului tipic. Elementele minimalismului sunt pronunțate puternic, la ele fiind adăugată o rigiditate structurală punctată de arhitectura interioară. Cu toate acestea, spațiul creat este unul irevocabil modern, care păstrează confortul și intimitatea necesară traiului de zi cu zi. 

În minimalismul clasic, există tendința de a crea spații conform unor reguli. Exactitatea, inovarea și funcționalitatea sunt ramurile de bază în generarea unui stil minimalist.

Foarte des accentul revine formelor fixe și funcționalului – aici experții au preluat o altă abordare. În acest proiect a fost dezvoltată noțiunea de minimalism modern – un spațiu liber de orice zgomot vizual, care totuși reflectă esența spațiilor umane.

Materialele utilizate sunt complet funcționale, dar alese cu grijă pentru crearea unui loc armonios și primitor. Formele utilizate în proiect au fost alese pentru a crea sentimente de confort și intimitate, fără a omite considerentele practice. 

Living room with kitchen interior design min

Din spiritul minimalist, s-a atras atenție la spiritul practic al lucrurilor și elementelor care fac viața mai simplă. Maximizarea utilității spațiului a fost un considerent principal.

În așa fel, pe prim plan este pus accesul la lumina naturală, care se reflectă ușor în culoarea bej a mobilei de lemn, servind de a crea un spațiu plăcut organic. Al doilea principiu de bază era acela al spațiului deschis – până și dormitorul a fost secund unui sentiment de spațiu larg.

Utilizarea spațiului la maxim este scopul spațiului deschis, o sensibilitate profundă de libertate în gânduri și acțiuni fiind unul dintre rezultatele așteptate. 

Pentru a oferi modernitate locuinței, s-a renunțat la mobilier absolut extravagant. Toate elementele necesare unei vieți pașnice au rămas fixe, doar fiind relocate puțin și amplasate atipic. Unele elemente au necesitat atenție deosebită, în pofida spațiului limitat, cum ar fi baia.

Confortul spațiului este redat prin intermediul paletei de culori, texturilor și decorurilor plăcute și agreabile. Elemente de bază din domeniul de interior design care au contribuit la crearea acestui mediu au fost unghiurile drepte, lemnul ca materie de bază și secționarea spațiului după funcționalitate.

Proiectul Dael - Optează pentru un minimalism modern, fără elemente ce încarcă vizual spațiul

Proiectul Dael reprezintă un alt pas al studioului POLYART DESIGN în crearea spațiilor inedite, chiar la tine acasă. Rezultatul obținut îmbină elementele moderne cu un minimalism practic, care servește la crearea unui spațiu estetic, funcțional și călduros.

Ai fi interesat în crearea unei locuințe personalizate, conform ultimelor tendințe de design interior și ajustate conform simțului estetic unic? Contactează-ne la +373 69 34 25 61 sau studiopolyart@gmail.com pentru a discuta cu un specialist care te va ajuta.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker