RezinaScrie știrea taSocial

În satul Mateuți continuă reparația Casei de cultură

În satul Mateuți continuă reparația Casei de cultură

La data de 05.06.2020, în şedinţa Comitetului de evaluare şi supraveghere a proiectelor în cadrul Programului „Diaspora Acasă Reuşeşte DAR 1+3”, Proiectul ”Renaştem satul prin cultură”, depus de către Primăria Mateuți, a fost desemnat câștigător. 

Asigurarea contribuției din partea băștinașilor și unui partener de dezvoltare sunt condiții obligatorii. În calitate de partener de dezvoltare ne este SRL ”Raiagro Company”.  

În cadrul acestui program, am obținut finanțare pentru una din etapele marelui nostru proiect de reparație a Casei de cultură din localitate. Costul lucrărilor constituie 443 875 lei, inclusiv: Guvernul RM, Programul „DAR 1+3” – 221 937 lei; Primăria Mateuţi – 133 162 lei;  SRL ”Raiagro Company” – 44 388 lei; băştinaşii – 44 388 lei.

Cu mândrie vă comunicăm, că la data de 28 septembrie, contribuția băștinașilor și contribuția ”Raiagro Company” au fost transferate integral la contul Primăriei Mateuți, fiind astfel îndeplinite condițiile și asigurată posibilitatea continuării lucrărilor. 

Cu profundă considerațiune mulțumim partenerului de dezvoltare SRL ”Raiagro Company” și tuturor participanților la contribuție pentru aportul nobil și necondiționat în susținerea inițiativei de reparație a Casei de cultură.

Angela Ursache, primara s. Mateuţi, raionul Rezina

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker