RezinaScrie știrea taSocial

În satul Mateuți continuă reparația Casei de cultură

În satul Mateuți continuă reparația Casei de cultură

La data de 05.06.2020, în şedinţa Comitetului de evaluare şi supraveghere a proiectelor în cadrul Programului “Diaspora Acasă Reuşeşte DAR 1+3”, Proiectul ”Renaştem satul prin cultură”, depus de către Primăria Mateuți, a fost desemnat câștigător. 

Asigurarea contribuției din partea băștinașilor și unui partener de dezvoltare sunt condiții obligatorii. În calitate de partener de dezvoltare ne este SRL ”Raiagro Company”.  

În cadrul acestui program, am obținut finanțare pentru una din etapele marelui nostru proiect de reparație a Casei de cultură din localitate. Costul lucrărilor constituie 443 875 lei, inclusiv: Guvernul RM, Programul “DAR 1+3” – 221 937 lei; Primăria Mateuţi – 133 162 lei;  SRL ”Raiagro Company” – 44 388 lei; băştinaşii – 44 388 lei.

Cu mândrie vă comunicăm, că la data de 28 septembrie, contribuția băștinașilor și contribuția ”Raiagro Company” au fost transferate integral la contul Primăriei Mateuți, fiind astfel îndeplinite condițiile și asigurată posibilitatea continuării lucrărilor. 

Cu profundă considerațiune mulțumim partenerului de dezvoltare SRL ”Raiagro Company” și tuturor participanților la contribuție pentru aportul nobil și necondiționat în susținerea inițiativei de reparație a Casei de cultură.

Angela Ursache, primara s. Mateuţi, raionul Rezina

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close