Evenimente

Fotbaliștii rezineni participă mâine la finala competiției pentru Cupa de iarnă a RM

Cum vă informam în numărul precedent, după un șir de evoluări reușite la competițiile zonale, fotbaliștii rezineni s-au deplasat sâmbăta trecută în orașul Drochia, unde au participat în semifinala Cupei de iarnă a Republicii Moldova la fotbal, ediția 2018 U-12.

Vasile Gobjilă, președintele Asociației Raionale de Fotbal, ne-a relatat că la Drochia fotbaliștii rezineni au jucat cu semenii lor din raionul dat, din Glodeni și Briceni. Meciul cu fotbaliștii din Glodeni a fost câștigat cu scorul categoric 6:3, cel cu echipa din Briceni s-a încheiat la egalitate (1:1), iar în întâlnirea cu gazdele rezinenii au suferit  înfrângere.

Astfel, echipa din Rezina s-a clasat pe locul II, primul loc revenind formației gazdă.

Autorii golurilor marcate de fotbaliștii rezineni sunt Nichita Popa din Rezina (5 goluri);  Vlad Ursachi (3 goluri), Adelin Nistrean (2 goluri) – ambii din Mateuți și Mario Carpovici (1 gol) din Rezina.

Mâine, 3 februarie, fotbaliștii rezineni vor participa la finala competiției pentru Cupa de iarnă a RM la fotbal, ediția 2018 (U-12), care se va desfășura în municipiul Bălți, a mai relatat dl Gobjilă. Le dorim succese!

Ion Perciun  

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker