Scrie știrea ta

Toată familia se adună pentru o lectură bună

Toată familia se adună pentru o lectură bună 

Acesta a fost genericul din anul curent al concursului raional „Ringul părinților inteligenți”, ajuns la cea de-a X-a ediţie.

Organizatorii au ales o zi de sărbătoare – 27 septembrie, de Înălţarea Sfintei Cruci. Iar în competiţie s-a încadrat şi familia Moraru din satul Vadul-Leca, comuna Căzăneşti, în localul bibliotecii publice din sat (în imagine). 

Toată familia se adună pentru o lectură bună

Este o familie care iubeşte şi cinsteşte cartea. Membrii echipei Moraru au dat dovadă de inteligență, creativitate, s-au isprăvit cu toate probele puse în față şi au generat foarte multe emoții plăcute, căci toţi membrii acestei familii sunt pasionaţi de lectură, de frumos şi de artă.

Bunăoară, surorile Moraru Adela și Valeria au fost câştigătoarele premiilor I și II la Festivalul tinerilor creatori de poezie „Pe o ramură de grai” desfăşurat de Biblioteca Publică Raională „Vasile Alecsandri” din Teleneşti.

Ne mândrim cu așa utilizatori ingenioşi, activi, model pentru alte familii din sat și le suntem foarte recunoscători părinților pentru participare şi pentru că şi-au făcut din carte un ghid al familiei pe calea vieţii.

Diana Melinschi

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker