Evenimente

Spitalul din Rezina merită să devină instituție regională

Consiliul Raional Rezina a adoptat textul unei adresări către Ministerul Sănătății, în care solicită ca IMSP „Spitalul raional Rezina” să i se atribuie statutul de spital regional, cu păstrarea numărului actual de paturi.

Adresarea conține un șir de argumente menite să convingă ministerul că instituția din Rezina merită un asemenea statut. Spitalul din Rezina dispune de specialiști calificați în toate domeniile, utilaj mo-dern de diagnosticare și tratament, poate să presteze servicii medicale de calitate populației din raioanele Rezina, Șoldănești, Râbnița și Camenca.

Un alt argument invocat de autorii adresării este că în ultimii ani toate secțiile Spitalului raional Rezina au fost reparate capital, s-au cheltuit investiții serioase pentru crearea unor condiții performante de muncă pentru lucrătorii medicali și de tratament pentru pacienți (în imagine).

Ion Perciun

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker