PoliticSocial

Dodon, despre decizia de a institui stare de urgență în raioane: Niciun fel de înăspriri și nici reguli noi nu vor fi

Dodon, despre decizia de a institui stare de urgență în raioane:Niciun fel de înăspriri și nici reguli noi nu vor fi.

„Când într-un raion se înregistrează situație mai bună, de ce înăspririle care se referă la toată țara trebuie să-l privească și pe acest raion? După adoptarea acestor decizii nu au mai fost înăsprite regulile. Eu m-am lămurit, având în vedere că peste 2 zile începe campania electorală și trebuie să mă întâlnesc cu oamenii.

Această decizie nu presupune niciun fel de înăspriri ale regulilor vechi și nici reguli noi. Această decizie oferă posibilitatea ca în cazul în care într-un anumit raion situația se îmbunătățește sau se înrăutățește, deciziile să se ia pe loc, de autoritățile locale. Dar toate comisiile extraordinare din raion se vor sfătui cu autoritățile centrale”, a spus Igor Dodon.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker