EvenimenteOrhei

Pompierii au depistat corpul neînsufleţit al proprietarului unei case din Orhei

Pompierii au depistat corpul neînsufleţit al proprietarului unei case din Orhei.

Duminică seara, în satul Susleni, raionul Orhei a avut loc un incendiu, în urma căruia un bărbat în vârstă de 57 de ani a decedat, iar o parte din bunurile materiale din locuință au fost distruse.

Pompierii au fost anunţaţi despre incendiu la ora 17:33 şi au ajuns la faţa locului în 20 de minute, informează şeful int. al Serviciului de preventive al Direcţiei Situaţii Excepţionale Orhei, Afanasie Stici, citat de radioorhei.info. 

În timpul stingerii incendiului, cei patru pompieri au depistat în casă corpul neînsufleţit al proprietarului, care cu o lună în urmă împlinise 57 de ani. Incendiul, care a fost lichidat după aproape două ore de luptă cu flăcările, a reușit să distrugă bunurile materiale din două odăi ale casei. Cauza şi circumstanţele urmează să fie stabilite de către organele de resort, notează sursa citată. 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker