Electorala 2020Politic

Procesul electoral pentru prezidențiale va fi monitorizat de către o misiune internațională

Procesul electoral pentru prezidențiale va fi monitorizat de către o misiune internațională.

Potrivit notei informative, șeful adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Marin Maxian, a avut, la inițiativa OSCE, o întrevedere cu expertul pe securitate al Misiunii de Observare a Alegerilor, Valeriu Mija.

În cadrul întrevederii a fost stabilit un mecanism eficient de coordonare a activităților planificate în Republica Moldova privind desfășurarea alegerilor prezidențiale din acest an.

Părțile au discutat despre asigurarea siguranței și securității misiunii și membrilor săi pe teritoriul Republicii Moldova.

În acest context, Inspectoratul General al Poliției și-a manifestat deschiderea de a acorda suportul necesar observatorilor permanenți, dar și celor de rang înalt și cu statut temporar din cadrul Misiunii de Observare a Alegerilor a OSCE/ODIHR, care vor monitoriza procesul electoral pe teritoriul întregii țări”, se mai menționează în nota IGP.

„Poliția este pregătită să intervină operativ la sesizările cetățenilor despre încălcări, incidente şi alte informaţii privind activitatea electorală, dar și să asigure ordinea și securitatea publică pe parcursul desfășurării alegerilor din data de 1 noiembrie curent”, se mai arată în comunicatul Poliției.

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker