Social

Pro Moldova propune ca persoanele care suportă o formă ușoară de COVID-19 să beneficieze de compensații din partea statului

Pro Moldova propune ca persoanele care suportă o formă ușoară de COVID-19 să beneficieze de compensații din partea statului.

Potrivit lui Candu, o persoană infectată cu COVID-19 care se tratează acasă, cheltuie în mediu 5-6 mii de lei.

  Cei care se tratează acasă trebuie să suporte singuri aceste cheltuieli, pe când tratamentul celor care se tratează la spital este asigurat de stat. 

În bugetul fondului de asigurări obligatorii medicale sunt bani care nu au fost cheltuiți”, a declarat Andrian Candu.

Candu susține că proiectul de lege deja va fi înregistrat astăzi în Parlament și va solicita ca acesta să fie inclus în ordinea de zi a următoarei ședințe și să fie aprobat.

Sursa
zdg.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker