Util

Ieftin şi bun pentru păr sănătos şi puternic

Bicarbonatul de sodiu ori, spus popular, soda de mâncare, este benefic și valoros, în numeroase cazuri, atunci când vine vorba de o viață sănătoasa, produse cosmetice și de uz casnic ieftine şi bune pentru sănătate.

Bicarbonatul de sodiu acționează foarte favorabil asupra părului, îl poate întări, face voluminos și fără mătreaţă, ajuta să crească. Orice rămâne dintr-un şampon sau alte produse de tratament poate fi ușor eliminat prin folosirea bicarbonatului de sodiu. La fel poate îndepărta uşor orice resturi de clor – un dușman foarte mare pentru păr.

Urmatoarea reţetă este recomandată pentru utilizarea de zi cu zi: într-o sticlă de pulverizare, se combină bicarbonat de sodiu și apă și se amestecă (bicarbonatul se dizolvă doar în apă fierbinte). Pentru păr mediu și lung folosiţi 1 lingură de bicarbonat de sodiu la 6 linguri de apă.

Aplicaţi acest tratament pe părul umed sau uscat, întotdeauna începând de la rădăcini în jos. Se lasă mixul să acționeze timp de câteva minute și apoi se clătește cu apă călduță.

Nimic nu este mai ieftin, mai eficient și mai sănătos decât bicarbonatul de sodiu.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker