Evenimente

Un bărbat din comuna Cucuruzeni a murit într-un incendiu

Corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 47 de ani a fost descoperit de pompieri într-o casă din satul Ocniţa Răzeşi, comuna Cucuruzeni, marţi dimineaţă, în tmpul stingerii incendiului de către o echipă de pompieri din Orhei.

Potrivit specialistului superior din cadrul DSE Orhei, căpitanul Vasile Guţanu, citat de www.radioorhei.info, pompierii au fost anunţaţi despre incendiul din Ocniţa Răzeşi la ora şase. Într-un sfert de oră, autospeciala şi o echipă din 4 pompieri au ajuns la faţa locului, unde s-a constatat că arde o aşa-zisă bucătărie de vară.

În decurs de 2 ore pompierii au lichidat incendiul, dar în timpul intervenţiei, în camera de locuit din interiorul construcţiei, a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane. O vecină a declarat că victima este însuşi stăpânul, un bărbat în vârstă de 47 de ani,  care locuia de unul singur. Femeia a mai spus că bărbatul nu ducea cel mai exemplar mod de viaţă şi că obişnuia să fumeze.

În rezultatul incendiului, cauza căruia urmează a fi stabilită, au ars bunurile din cameră şi cea mai mare parte a acoperişului, dar pompierii au stăvilit răspândirea flăcărilor și  spre  o casă de locuit din apropiere. Foto DSE Orhei.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker