Evenimente

Un bărbat din comuna Cucuruzeni a murit într-un incendiu

Corpul carbonizat al unui bărbat în vârstă de 47 de ani a fost descoperit de pompieri într-o casă din satul Ocniţa Răzeşi, comuna Cucuruzeni, marţi dimineaţă, în tmpul stingerii incendiului de către o echipă de pompieri din Orhei.

Potrivit specialistului superior din cadrul DSE Orhei, căpitanul Vasile Guţanu, citat de www.radioorhei.info, pompierii au fost anunţaţi despre incendiul din Ocniţa Răzeşi la ora şase. Într-un sfert de oră, autospeciala şi o echipă din 4 pompieri au ajuns la faţa locului, unde s-a constatat că arde o aşa-zisă bucătărie de vară.

În decurs de 2 ore pompierii au lichidat incendiul, dar în timpul intervenţiei, în camera de locuit din interiorul construcţiei, a fost găsit corpul carbonizat al unei persoane. O vecină a declarat că victima este însuşi stăpânul, un bărbat în vârstă de 47 de ani,  care locuia de unul singur. Femeia a mai spus că bărbatul nu ducea cel mai exemplar mod de viaţă şi că obişnuia să fumeze.

În rezultatul incendiului, cauza căruia urmează a fi stabilită, au ars bunurile din cameră şi cea mai mare parte a acoperişului, dar pompierii au stăvilit răspândirea flăcărilor și  spre  o casă de locuit din apropiere. Foto DSE Orhei.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker