Social

Practic 250 de elevi din țară au fost testați pozitiv la Covid-19 de la începutul anului școlar

Practic 250 de elevi din țară au fost testați pozitiv la Covid-19 de la începutul anului școlar iar alți peste 8.600 au fost plasați în regim de autoizolare, de la începutul anului de studii, potrivit datelor Ministerului Educației.

Potrivit informațiilor făcute publice, în prezent, numărul elevilor testați pozitiv este de 247, iar 8.672 de copii care frecventează școlile din țară au fost plasați în regim de autoizolare. De asemenea, 265 de cadre didactice au fost diagnosticate cu noul Coronavirus, iar alte 457 se află în autoizolare.

În rândurile personalului nedidactic și auxiliar au fost infectate cu noul virus 50 de persoane, iar alte 95 se află în autoizolare. 

Din cele 1.240 de instituții de învățământ general publice și private care activează în țară, 12 își desfășoară activitatea la distanță, din cauza carantinei ca și în cazul a 291 de clase.

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker