Electorala 2020PoliticSocial

Alegerile prezidenţiale şi pericolul care paşte instituţiile de învăţământ

Alegerile prezidenţiale şi pericolul care paşte instituţiile de învăţământ

 Fiecare a patra secție de votare/ birou electoral din raionul Rezina, raion sub cod roșu de urgență în sănătate, este amplasată într-o instituție de învățământ.

10 din 41 de secții de votare/birouri electorale din raionul Rezina vor fi amplasate în instiuții de învățământ, inclusiv preșcolare, gimnazii și licee. Dintre acestea, în majoritatea deja au fost  înregistrate cazuri de COVID-19.

  De exemplu, la LT ”Olimp” o clasă de elevi se află în carantină. La LT “Alexandru cel Bun”, unde elevii studiază la distanță, au fost înregistrate cazuri de infectare, atât în rândul elevilor, cât și al profesorilor.

 Potrivit datelor oficiale, pe perioada pandemiei, circa 34 de angajați ai instituțiilor de învățământ și 4 elevi din raionul Rezina, au fost infectaşţi cu Covid-19.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker