Politic

Lilian Carp: Se pregătește revenirea lui Plahotniuc. Se pune la cale o nouă fraudă electorală

Lilian Carp: Se pregătește revenirea lui Plahotniuc. Se pune la cale o nouă fraudă electorală.

Mai multe voci de la Chișinău afirmă că Vladimir Plahotniuc s-ar afla în Turcia. Conform autorităților vamale americane, Plahotniuc a zburat din orașul Miami pe 28 august curent.

Deputatul PAS Lilian Carp a declarat în cadrul emisiunii „Ora Expertizei” de la Jurnal TV că obiectivul ar fi să găsescă un numitor comun, ca Igor Dodon să rămână mai departe președinte, iar aceștia să se întoarcă acasă și să nu fie pedepsiți.

E clar că au anumite înțelegeri, cu băieții care au fost o perioadă în război între ei au încercat să-și împartă sferele de influență. Pentru ei Dodon este figura de compromis, așa cum a fost în 2016, așa, o păpușă pusă de Plahotniuc la președinție.

Noi știm și cum au fost fraudate alegerile atunci, nu este exclus faptul că ei pun la cale o nouă fraudă electorală și este clar că înțelegerea cu Erdogan nu a fost doar despre cei 11 profesori turci. Este clar că Erdogan a asigurat terenul, deoarece acolo se întâlnesc și cei cu interesele Federației Ruse, Erdogan discută cu Putin practic la egal și este un teritoriu unde acești oameni se simt în siguranță, Plahotniuc și Dodon și mulți alții”, a declarat Carp.

„Este clar că cei care au plecat la Istanbul nu s-au dus să mănânce baclava din bazar, au plecat foarte clar pentru niște scenarii. Obiectivul ar fi să găsescă un numitor comun să rămână Dodon mai departe președinte cu ajutorul lor, iar băieții să se întoarcă acasă.

Iar declarațiile pe care le-a făcut avocatul Popa că Plahotniuc se va întoarce în RM până la sfârșitul anului sunt destul de reale, deoarece vedem că într-o veselie la noi se eliberează aproape toți de prin pușcării, până și pedofilii care au fost închiși. Ar fi cireașa de pe tort revenirea lui Plahotniuc acasă, fără să fie tras la răspundere. După cum vedem că evoluează lucrurile este clar că se pregătește terenul pentru revenirea acestuia”, a declarat Lilian Carp.

Sursa
jurnal.md
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close