Politic

Vlad Bătrîncea îi ia apărarea șefului statului: Igor Dodon poartă mască mereu

Vlad Bătrîncea îi ia apărarea șefului statului. Acesta susține că Dodon poartă mască mereu, iar imaginile în care a apărut fără mască în sălile de clasă și lângă copii ar fi fost niște cadre nereușite.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Cutia Neagră” de la TV8.

„Igor Dodon respectă regulile. A intrat în instituție cu mască, dar a fost prins de cineva. A fost prins într-o fază când n-a purtat mască. Nimeni nu este sfânt. Cu toții facem greșeli”, a declarat Bătrîncea.

În context, socialistul a dat asigurări că șeful statului își va lua concendiu în luna octombrie și va apela la o campanie electorală modestă:

„Dodon va avea o campanie electorală modestă. Fără publicitate și bildboald-uri, va merge mai mult în teritoriu, mi se pare o abordare corectă. El va lua concendiu în luna octombrie și va merge să lucreze în teritoriu fără girofar, cu mașina personală”.

Sursa
agora.md
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker