Politic

Vlad Filat: Doamne, apără-mă de așa un avocat, că de procurori mă voi apăra și singur

Vlad Filat: „Doamne, apără-mă de așa un avocat, că de procurori mă voi apăra și singur.”

Vlad Filat: Luni voi depune o plângere la Procuratura Generală, prin care voi solicita audierea lui Popa pemtru a prezenta probe asupra declarațiilor făcute. Sunt la dispoziția insituțiilor abilitate, pentru a clarifica situația.

Voi depune o plângere la Uniunea Avocaților, pentru a examina acțiunile dânsului. Voi face și un denunț paralel în ceea ce ține de domnul Stati, îl respect foarte mult și niciodată nu aș fi făcut ceva împotriva lui.

Voi depune plângere penală împotriva lui Popa privind divularea secretului corespondenței și una pentru a da calificare juridică în legătură cu activitatea detectivilor care știu totul despre mine și despre alți oameni din țară.

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker