Electorala 2020Politic

Scrisoare către comunitatea internațională: Dodon urmează să fraudeze alegerile

Scrisoare către comunitatea internațională: Dodon urmează să fraudeze alegerile.

Maia Sandu, Renato Usatîi, Dorin Chirtoacă, Octavian Țîcu și Tudor Deliu, au trimis o scrisoare comunității internaționale prin care sesizează partenerii externi asupra tentativelor de fraudare a alegerilor de către Igor Dodon și PSRM. 

Am trimis o adresare comunității internaționale prin care ne exprimăm îngrijorarea și sesizăm partenerii externi asupra tentativelor de fraudare a alegerilor de către Dodon și PSRM”, se precizează într-un mesaj postat de PAS, formațiune condusă de Maia Sandu.

Potrivit semnatarilor, „lupta în această campanie se duce împotriva furtului, a fraudei și a celui care stă în fruntea intenției de falsificare – Dodon”, se arată în postare. 

„Avem datoria să-l oprim și să ne asigurăm că votul cetățenilor este respectat și reprezentativ”, se menționează în postare. 

Totodată, mesajul survine în contextul amplasării secțiilor de votare în afara țării

„Astăzi Comisia Electorală Centrală va decide numărul și amplasarea secțiilor de votare în afara țării. Solicităm cu insistență ca această decizie să fie una corectă, bazată pe lege și pe interesul cetățenilor”.

Sursa
zdg.md
Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close