Social

Încă un angajat din sistemul medical din Republica Moldova a decedat

Încă un angajat din sistemul medical din Republica Moldova a a decedat din cauza complicațiilor provocate de Covid-19. 

Este vorba despre o moașă în vârstă de 53 de ani din cadrul Spitalului Raional Ialoveni. Aceasta a decedat din cauza complicațiilor provocate de virusul Covid-19. 

„S-a stins încă un lucrător medical din orașul Ialoveni. Elena Suvac, moașă la Centrul de Sanatate și Spitalul Raional Ialoveni, a pierdut lupta pentru viața, după ce s-a infectat cu covid. A muncit peste 20 de ani în medicina din orașul Ialoveni și mulți locuitori probabil că au cunoscut-o. A fost o persoană cu cuflet mare, o colegă minunată, energică și plină de viață, însă a pierdut lupta cu virusul nemilor la vârsta de 53 de ani” , a scris Administrația Spitalului.

facebook.com
facebook.com
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker