Util

Horoscop 27 martie-2 aprilie

Berbec: Luna Nouă de marți îți potențează șarmul și carisma, fapt pentru care ai putea atrage mai mulți/te admiratori/oare decât în mod obișnuit. Acest lucru este unul de bun augur dacă te afli în căutarea unui partener, dar nu același lucru se poate spune dacă există cineva deja în viața ta. Asigură-l pe cel drag de loialitatea ta.  

Taur: Duminică, Luna pătrunde în casa rudelor și a apropiaților din horoscopul tău general – atunci ar fi cel mai bun moment să petreci timp cu cei dragi. Invită-i la tine sau fă-le o vizită. Cu siguranță îți va prinde foarte bine. Trebuie să investești mai mult timp și energie în relația pe care o ai cu ei.

Gemeni: Grație Lunii Noi de marți, pot apărea fețe noi în anturajul pe care-l frecventezi deja sau pătrunzi tu în cercuri care nu ți-au fost accesibile până acum. Cert este că vei cunoaște oameni noi care-ți împărtășesc valorile, principiile și credințele şi îți pot lărgi orizonturile în viitor.

Rac: În preajma sau în cursul zilei de joi, s-ar putea ca părinții să se implice mai mult decât este cazul în viața ta personală, mai exact în relația ta cu partenerul. Dacă treceți prin momente dificile în cuplu, ferește-te să le dai alor tăi prea multe detalii despre ce se petrece între voi doi. Există riscul ca aceștia să facă mai mult rău decât bine, chiar dacă intențiile lor sunt bune.

Leu: Luna Nouă de marți poate însemna un nou capitol în relația cu rudele partenerului sau cei dragi ai tăi de peste hotare. Dacă nu v-ați prea avut la inimă ori n-ați reușit să mențineți un contact stabil, acum ai șansa de a schimba acest lucru. Nu-i nevoie decât să preiei tu inițiativa întreținerii unor relații cordiale. Fă tu primul pas.

Fecioara: Incapacitatea de a activa ca o echipă poate fi scoasă în evidență de Luna Nouă de marți și pe plan sentimental. Se prea poate ca tu și cel drag să nu vă mai concentrați pe ceea ce aveți în comun, punând accentul doar pe diferențele dintre voi. Pentru bunul mers al relației, se redescoperiți ce anume v-a adus împreună. 

Balanţa: Luna Nouă de marți ar putea crește gradul de individualism pe plan sentimental. În săptămânile care urmează partenerul ar putea fi mai interesat să-și vadă punctul de vedere respectat decât să tragă la aceeași căruță cu tine. Niciunul dintre voi nu are de câștigat dacă acționează în detrimentul binelui vostru comun.

Scorpion: Miercuri și joi, Luna tranzitează casa cuplului din horoscopul tău general, zile în care s-ar dori să te concentrezi cel mai mult pe relația cu partenerul de viață. Fă așa încât să petreci mai mult timp de calitate cu persoana iubită la mijlocul săptămânii.

Săgetător: Luna Nouă de marți se perfectează tocmai în casa iubirii și a copiilor, indiciu cum că nativii/ele acestei zodii și-ar putea cunoaște partenerul în zilele care urmează. Acum ar fi momentul cel mai bun să-și dea întâlniri și să-l scoată pe acel cineva special din casă. Dacă ai deja pe cineva, gândește-te cum ai putea reaprinde scânteia în cuplu, să-l recucerești+.

Capricorn: Luna Nouă de marți se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care ar trebui să acorzi o bună parte din atenția ta acestui sector al vieții tale. Caută să eviți amplificarea momentelor tensionate care pot apărea între tine și cei dragi săptămâna aceasta şi să cultivi pacea și armonia în raport cu ei.

Vărsător: Luna Nouă de marți atrage atenția asupra relației pe care o ai cu rudele și apropiații. Dacă te-ai cam îndepărtat de ei și relația voastră s-a răcit considerabil, s-ar părea că reluarea legăturilor ține numai de tine. Încearcă să faci primul pas și vei vedea că va exista o reacție și din partea lor. Lasă orgoliul deoparte și gândește-te cum anume i-ai putea atrage din nou de partea ta. Fii cald/ă. 

Peşti: Vineri și sâmbătă tranzitul Lunii prin casa aferentă sector de viață dedicat familiei face în așa fel încât să schimbe mult climatul de acasă. Nu depinde decât de relația ta cu cei dragi dacă este vorba de evenimente plăcute sau întâmplări mai puțin plăcute. Caută să faci în așa fel încât să întorci orice situație în favoarea ta.

Astrodex.ro

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker