EconomieOrhei

Au datorii mari şi vor fi lichidate

Au datorii mari şi vor fi lichidate

Cinci întreprinderi de stat din domeniul irigaţiei vor fi lichidate din cauza acumulării datoriilor de peste 10 milioane de lei, fiecare.

Una dintre aceste întreprinderi se află în Orhei. Lichidarea întreprinderilor prin dizolvare este prevăzută într-un proiect de hotărâre aprobat de Guvern, scrie radioorhei.info. 

În lista întreprinderilor propuse spre lichidare au fost incluse Staţiunea Tehnologică pentru Irigare Orhei şi întreprinderile simi-lare din Vulcănești, Drochia, Hâncești, Briceni.

Conform unui studiu de diagnostic realizat anterior, la care face trimitere Agenţia Proprietăţii Publice, utilajele de irigare ale întreprinderilor sunt distruse ori sunt absolut nefuncţionale, iar serviciile staţiunilor nu sunt solicitate.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker