Politic

Putin, Trump și Navalinîi, au fost înaintați la Premiul Nobel pentru Pace.

Putin, Trump și Navalinîi, au fost înaintați la Premiul Nobel pentru Pace.

Comitetul Premiului Nobel pentru Pace continuă să recepționeze propuneri din toată lumea privind candidaturile din acest an.

Potrivit unor anunțuri pe rețele de socializare, printre persoanele înaintate la acest premiu se numără Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, liderul de la Casa Albă, Donald Trump, dar și unul dintre conducătorii opoziției ruse, Alexei Navalinîi, scrie iz.ru.

Cererea ce vizează candidatura liderului de la Kremlin a fost depusă spre examinare de către scriitorul Serghei Komkov. Acesta consideră, printre altele, că Putin trebuie decorat pentru asistența socială oferită pentru 27 de țări în lupta cu pandemia de Covid-19

Candidatura președintelui SUA a fost înaintată de către un deputat suedez, Magnus Iacobsson.

Am înaintat o cerere pentru decorarea cu Premiul Nobel pentru Pace a conducerii americane, dar și a celor din Kosovo și Serbia pentru eforturile comune în menținerea păcii și în dezvoltarea economică, în conformitate cu acordul în acest sens, semnat la Casa Albă, a scris parlamentarul pe Twitter. Candidatura lui Donald Trump a fost înaintată și de alți oameni politici și de știință din diferite state, pentru „eforturile de a soluționare a conflictelor internaționale de lungă durată”.

Candidatura bloggerului rus, Alexei Navalinîi a fost înaintată de către profesorul Universității din New Jersey, Serghei Erofeev.

Asta după ce liderul opozant ar fi fost otrăvit cu o substanță toxică, numită Noviciok, iar recent a fost externat din clinica germană, urmând o perioadă mai îndelungată de recuperare la domiciliu.

Sursa
unimedia.info
Arată mai mult

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker