Evenimente

”European café” Rezina: Oportunități de implicare și dezvoltare pentru tineri

La 28 martie, Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) provoacă tinerii la o nouă discuție despre oportunitățile de implicare și dezvoltare în cadrul unui nou eveniment din seria “European café”. Printre participanți vor fi elevii din cadrul Liceului Teoretic ”Alexandru cel Bun” din or. Rezina.  Aceștia vor avea ocazia să afle de la invitații CJI despre oportunitățile de dezvoltare la nivel internațional, național și local, cum acestea pot fi accesate, cum tinerii pot iniția proiecte locale de succes și cum pot schimba lucrurile în comunitate, vorbind despre problemele existente prin intermediul ziarului regional CUVÂNTUL.  

      Evenimentul va fi moderat de Viorica Zaharia, președinta Consiliului de Presă, iar printre vorbitori se regăsesc, Ana Îndoitu, președinta organizației ”Invento”, Corina Erhan, directoarea Centrului de tineret Orhei, Elena Roman, redactoră-şefă la ziarul CUVÂNTUL și, cu o sesiune de motivare de la egal la egal, va veni tânărul regizor, Liviu Rotaru.

 European café va avea loc, marți, la 28 martie, începând cu ora 12.00, în incinta Liceului Teoretic ”Alexandru cel Bun”, str. 1 Mai, 11/1.  

   Tinerii din Rezina, interesați de eveniment, se pot înregistra printr-un mesaj la adresa coordonator@ijc.md, care să includă următoarele informații: nume, prenume, ocupație, vârsta. Participarea este gratuită. Persoana de contact: Rodica Catareu, coordonatoare de proiect (022 213 652).

   Întâlnirile pentru tineri „European Café” au loc în mai multe localități din Moldova. Ele se desfășoară în cadrul proiectului ”Consolidarea Independenței în Mediile de Comunicare”, implementat de Centrul pentru Jurnalism Independent în colaborare cu Internews.

 

 

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker