OrheiSocial

Un tânăr din Orhei riscă închisoare după ce a furat metal uzat de 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți din Grătiești

Un tânăr din Orhei riscă închisoare după ce a furat metal uzat de 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți din Grătiești

Un bărbat originar din Orhei a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat metal uzat în valoare de circa 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți private din comuna Grătiești.

Potrivit unimedia.info, dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă de până la 67 mii lei sau să fie închis pe o durată de 4 ani.

Suspectul de 31 de ani ar fi comis furturile în perioada lunilor iunie-august. Bărbatul le-ar fi sustras de pe acesta proprietate privată ce aparține unei femei în vârstă de 52 de ani. Prejudiciul fiind estimat la 20 000 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști făptașul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina comunicând că o parte din metalul uzat pe care la sustras la vândut, obținând un profit.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close