OrheiSocial

Un tânăr din Orhei riscă închisoare după ce a furat metal uzat de 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți din Grătiești

Un tânăr din Orhei riscă închisoare după ce a furat metal uzat de 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți din Grătiești

Un bărbat originar din Orhei a fost reținut de polițiști după ce ar fi furat metal uzat în valoare de circa 20 mii lei, de pe teritoriul unei proprietăți private din comuna Grătiești.

Potrivit unimedia.info, dacă va fi găsit vinovat acesta riscă o amendă de până la 67 mii lei sau să fie închis pe o durată de 4 ani.

Suspectul de 31 de ani ar fi comis furturile în perioada lunilor iunie-august. Bărbatul le-ar fi sustras de pe acesta proprietate privată ce aparține unei femei în vârstă de 52 de ani. Prejudiciul fiind estimat la 20 000 lei.

Urmare a acțiunilor de investigație și urmărire penală întreprinse de polițiști făptașul în comiterea infracțiunii a fost reținut și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor bărbatul și-a recunoscut vina comunicând că o parte din metalul uzat pe care la sustras la vândut, obținând un profit.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislației în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 lei la 67 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de 180 la 240 ore sau cu închisoare pe un termen de până la 4 ani.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker