Electorala 2020PoliticRezina

Numărul secţiilor de votare în Rezina va rămâne neschimbat

Numărul secţiilor de votare în Rezina va rămâne neschimbat

Primarul or. Rezina, Simion Tatarov, în scopul asigurării condiţiilor normale pentru buna organizare şi desfăşurare a alegerilor prezidenţiale din 01 noiembrie c., a propus Consiliului orăşenesc electoral să constituie în or. Rezina 8 secţii de votare, care îşi vor desfăşura activitatea în localurile deja cunoscute de rezineni. 

Luni, 28 septembrie, la şedinţa Consiliului electoral orăşenesc urmează să fie examinată şi chestiunea constituirii unei secţii de votare pentru alegătorii din Transnistria.

“CEC ne-a recomandat să constituim 5 secţii de votare pentru această categorie de alegători, noi prevedem, ca de obicei, doar una”, a concretizat primarul S. Tatarov.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker