Social

Vom continua acțiunile de protest până când guvernarea nu va apleca urechea la doleanțele noastre

Din informațiile furnizate de către Zinaida Șpac, președinta organizaţiei sindicale a angajaților din educație din raionul Telenești, mai bine de 40 de angajați de la școlile din raion au participat la acțiunile de protest de la Chișinău:

”Avem susținerea tuturor colectivelor didactice din raion, care au delegat reprezentanţi la primele pichetări din fața Casei Guvernului. De azi reprezentanții pedagogilor din raionul Telenești merg din nou să picheteze Casa Guvernului. Pentru azi a fost preconizată plenara Consiliului raional al Sindicatului angajaţilor din Educație, la care am propus să participăm la un marș de protest al pedagogilor din toată țara la Chișinău. Vom continua acțiunile de protest până când guvernarea nu va apleca urechea la  doleanțele noastre”,  a remarcat dna Șpac.

Foto Sputnik

Ion Cernei                             

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker