Politic

Dorin Chirtoacă, afirmă că ar cheltui lunar două – trei mii de lei

Membrul partidului Mișcărea Politică Unirea, Dorin Chirtoacă, afirmă că ar cheltui lunar două – trei mii de lei.

Totodată, Dorin Chirtoacă afirmă că salariul său în calitate de lider al Partidului Liberal se ridică la 10 – 15 mii de lei anual. 

Nu cred că cheltui două – trei mii de lei. Întotdeauna am cheltuit puțin. Haine nu am luat de mult timp și până nu le rup, nu iau altele.

Serviciile comunale au fost întotdeauna mici.  Mașina am cumpărat-o înainte de primărie și circul cu ea până astăzi”, a declarat Chirtoacă. 

Amintim că și lidera PAS, Maia Sandu, a afirmat în cadrul unui interviu că nu cheltuie mai mult de 5000-6000 lunar, bani proveniți din economii.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker