SocialTelenești

Accident la Negureni: Un microbuz cu 16 persoane la bord a derapat de pe traseu, după ce șoferul ar fi adormit la volan

Accident la Negureni: Un microbuz cu 16 persoane la bord a derapat de pe traseu, după ce șoferul ar fi adormit la volan

Accident matinal la intrarea în satul Negureni, raionul Telenești. Un microbuz cu 16 persoane la bord a derapat de pe șosea, după ce șoferul, în vârstă de 66 de ani, a pierdut controlul volanului. Potrivit unimedia.info, accidentul s-a produs în jurul orei 06:15.

Angajații Inspectoratului de Poliție Telenești au fost sesizați precum că la intrarea în satul Negureni, raionulTelenești s-a produs un accident rutier, în urma căruia ar fi persoane rănite.

Deplasându-se la fața locului, oamenii legii au stabilit că în jurul orelor 06:15, un bărbat în vârsta de 66 de ani, conducea automobilul de marca Ford model Transit având 16 persoane la bord. În timp ce se deplasa pe traseul Soroca – Chișinău pierdut controlul volanului și a derapat de pe traseu.

În urma impactului, 6 pasageri au avut nevoie de îngrijiri medicale. Șoferul fiind supus testului cu aparatul de tip Drager, rezultatul a ieșit negativ.

Alte circumstanțe se stabilesc.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker