Evenimente

Consecințele alcoolului în exces

Sărbătoare cu final tragic la Orhei. Un tânăr de 20 de ani a fost omorât de un amic pe malul iazului din oraș. Totul s-a întâmplat vineri. Cei doi, împreună cu alți amici, au participat la o zi de naștere, unde au consumat alcool.

Ulterior, între trei dintre amici s-a iscat un conflict, care mai apoi s-a transformat în bătaie. La un moment dat, un tânăr de 21 de ani ar fi lovit victima cu o piatră în cap şi ar fi rănit un bărbat de 49 de ani, care a încercat să intervină. Tânărul din satul Sirota a decedat, iar bărbatul din satul Zăzuleni, Râbniţa, a fost transportat cu răni grave la spital.

Bănuitul a fugit de la faţa locului, dar a fost ulterior reţinut de poliţişti şi arestat pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat de omor, acesta riscă până la 15 ani de închisoare, scrie știrilocale.md, citată de unimedia.info.

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker