Social

Guvernul propune eliminarea taxei rutiere, cu includerea ei în prețul accizului la combustibil

Guvernul propune eliminarea taxei rutiere, cu includerea ei în prețul accizului la combustibil

Guvernul propune eliminarea taxei rutiere cu includerea ei în prețul accizului la carburanţi.

O prevedere în acest sens se conține în proiectul politicii fiscale pentru anul 2021, elaborat de Ministerul Finanțelor, relatează unimedia. Info

Am inclus printre propuneri și eliminarea taxei rutiere, cu includerea părții financiare în acciz, astfel să diminunăm serios povara administrativă, dar și să asigurăm o echitate. Plătești pentru folosirea drumurilor atât cât realmente le folosești”, a subliniat prim-ministrul I.Chicu.

Prevederea se conține în politica fiscală pentru anul 2021, elaborată de către Ministerul Finanțelor și remisă spre consultare. Aceasta va intra în vigoare în cazul în care Parlamentul o va vota, în două lecturi.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker