Advertoriale

Diminețile vor începe din nou cu Matinalii, din 21 septembrie

  DIMINEȚILE VOR ÎNCEPE DIN NOU CU MATINALII, DIN 21 SEPTEMBRIE 

De mai bine de trei ani, MATINALII câştigă şi răsplătesc încrederea telespectatorilor. Cresc împreună cu TVR MOLDOVA și susțin promovarea a tot ce înseamnă românesc.

Este o responsabilitate pentru ei ca în fiecare dimineață să ajungă în casele românilor de pretutindeni cu informații interesante, reportaje pe teme diverse, invitați speciali de pe ambele maluri de Prut, care alină şi dorul diasporei.

Aceeași misiune o au și în noul sezon, care începe pe 21 septembrie. 

   Zi de zi îşi propun să ajungă acolo unde alţii nu au acces. Pun preţ pe poveştile oamenilor ,,de zece”, care ne fac mândri că suntem români. Reînvie, alături de telespectatori şi împreună cu invitaţii, spiritul naţional, cunosc personalităţi, îşi amintesc istoria neamului, promovează literatura română, educaţia şi studiile europene. 

   MATINALII fac echipă bună cu jurnaliştii de la studiourile teritoriale ale Televiziunii Române din Iaşi, Timişoara, Cluj, Craiova, Tîrgu Mureş. 

   Au mereu zâmbetul pe buze și transmit energia lor pozitivă de la primele ore ale zilei. Alături de ei, trezitul de dimineață devine o plăcere.   

   Prezentatorii, împreună cu o echipă energică şi entuziastă de reporteri, cameramani şi editori, realizează zilnic un produs dedicat tuturor românilor, oriunde s-ar afla. 

  Noul sezon aduce și schimbări în familia MATINALII. Echipa se completează cu două noi prezențe feminine, care sunt gata să cucerească prin eleganță și sinceritate. 

  VICTORIA SAKHAROVA (prezentatoare): Trezitul la 5 dimineața nu poate fi decât o plăcere atunci când se întâmplă pentru oameni frumoși. MATINALII m-au primit cu brațele deschise în familia lor, iar eu nu pot decât să sper că diminețile voastre, ale celor care ne urmăresc, vor avea de acum şi mai multă culoare, informație, actualitate, povești din care să ne inspirăm împreună și distracție. Sinceră, curioasă și extrem de pasionată de ceea ce fac, sunt nerăbdătoare să dăm tonul dimineților, în fiecare zi.

   DOINA CHIORESCU (prezentatoare): Orice schimbare care a apărut în viața mea, cred că e doar spre bine. Ne asumăm responsabilitatea de a vă trezi frumos în fiecare dimineață, pentru a ne savura cafeaua împreună și pentru a trece în revistă cele mai interesante, utile informații din diverse domenii. Sper să fie un început bun pentru toți și să știți că tot ce vom face va fi cu acuratețe, profesionalism și mult suflet. Rămâne să apreciați voi

   Gusturile rafinate și aromele bucătăriei românești şi internaționale vor fi asigurate de către Ion Crihan, bucătarul care a învățat de la italieni că un adevărat chef nu doar gătește, ci inventează, încearcă și adaptează un produs. 

   ION CRIHAN (bucătar MATINALII): Atunci când pășești în universul gusturilor, descoperi cât de important este rolul pe care îl joacă fiecare ingredient. Ingredientele mele principale sunt perseverența, inovația și tehnica, studiate de la unii dintre cei mai buni bucătari ai lumii. Pentru mine, bucătăria este mai mult decât un spațiu în care se gătește. Pentru mine, ea reprezintă în primul rând o artă, o știință și un stil de viață.

  SANDU SCOBIOALA (prezentator): Şi în acest nou sezon avem multe de spus şi de arătat. Vom încerca în continuare să îndemnăm publicul nostru să își păstreze calmul, să rămână unit şi să nu uite de cei singuri, dar şi cu probleme de sănătate.

Cel mai important în această perioadă este să dăm dovadă de solidaritate, de toleranţă, de empatie şi de înţelegere pentru toţi semenii noştri. Zilnic vom încerca să sprijinim autorităţile şi sistemul medical, să prezentăm realitățile de pe teritoriul Republicii Moldova, al României, dar și din orice colț de lume unde găsim români. 

   ANATOL GUZIC (prezentator): MATINALII au încercat în fiecare zi să demonstreze unitate și capacitate de luptă, dorinţă de a acționa în spiritul unei familii adevărate, responsabile și cu grijă pentru fiecare membru al său. Promitem să rămânem la fel. 

   NICOLETA TOACĂ (producător): Solidaritatea, implicarea și ajutorul necondiționat sunt lucrurile frumoase care au ieșit la suprafață în această perioadă și față de care nu trebuie să trecem indiferenți.

Asta va fi și în continuare menireaa MATINALILOR. Revenim în forţă şi vă îndemnăm să nu rataţi reîntâlnirea cu echipa care vă colorează dimineţile, de luni până vineri, de la ora 7:00-10:00 pe TVR MOLDOVA şi pe TVR 3 şi de la ora 9:00-10:00 pe TVR INTERNAŢIONAL!  

https://www.facebook.com/matinaliitvrmoldova

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker