AdvertorialeEvenimente

Emisiunea „Conexiuni” revine în grila TVR MOLDOVA

Emisiunea „Conexiuni” revine în grila TVR MOLDOVA

Din 20 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00, telespectatorii TVR MOLDOVA sunt invitaţi să urmărească un nou sezon al emisiunii „Conexiuni”.

Talk show-ul realizat în direct, din studioul de la Chişinău este moderat de Iulian Fruntaşu, împreună cu invitatul permanent Iulian Groza, directorul Institutului pentru Politici şi Reforme Europene.

Analiza principalelor evenimente care se produc în lume şi a impactului acestora, precum şi  prezentarea evoluțiilor din domeniul politicii externe rămân obiectivele programului. 

Echipa emisiunii „Conexiuni” continuă să urmărească şi impactul politic și economic pe care îl produce pandemia COVID-19 asupra modului în care actorii globali, atât statele, cât și instituțiile și corporațiile internaționale, își gestionează politicile.

Un alt scop specific rămâne evaluarea, împreună cu experții invitați, a proceselor electorale și democratice, precum cele desfășurate în Belarus și alte state unde mișcările pentru o mai mare liberalizare și democratizare a sistemului politic întâmpină rezistență.

IULIAN FRUNTAȘU, moderator: „Un interes special îl vor prezenta alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, din toamna anului curent,  în contextul în care mișcarea pentru echitate rasială a luat amploare, iar administrația Trump rămâne la fel de imprevizibilă în plan extern”.

IULIAN FRUNTAȘU, moderator: „Un interes special îl vor prezenta alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, din toamna anului curent,  în contextul în care mișcarea pentru echitate rasială a luat amploare, iar administrația Trump rămâne la fel de imprevizibilă în plan extern”.

IULIAN GROZA, invitat permanent: „Regiunile volatile, precum Orientul Mijlociu și fosta URSS vor prezenta în continuare obiectul unei evaluări atente, inclusiv datorită impactului pe care acestea îl au asupra securității europene”.

IULIAN GROZA, invitat permanent: „Regiunile volatile, precum Orientul Mijlociu și fosta URSS vor prezenta în continuare obiectul unei evaluări atente, inclusiv datorită impactului pe care acestea îl au asupra securității europene”.
Conexiuni Iulian Groza 680 New Logo 2020

CRISTINA POPUȘOI, producător: „Moderatorul și invitații emisiunii „Conexiuni” vor conecta publicul la acțiunile organismelor internaționale și europene, atenția principală fiind acordată Uniunii Europene și instituțiilor sale, care au impact benefic nu doar asupra statelor-membre, ci și asupra vecinătății imediate din care face parte și Republica Moldova”.

Din 20 septembrie, urmăriţi emisiunea „Conexiuni”, în fiecare duminică, la ora 19.00, la TVR MOLDOVA!

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker