AdvertorialeEvenimente

Emisiunea „Conexiuni” revine în grila TVR MOLDOVA

Emisiunea „Conexiuni” revine în grila TVR MOLDOVA

Din 20 septembrie, în fiecare duminică, de la ora 19.00, telespectatorii TVR MOLDOVA sunt invitaţi să urmărească un nou sezon al emisiunii „Conexiuni”.

Talk show-ul realizat în direct, din studioul de la Chişinău este moderat de Iulian Fruntaşu, împreună cu invitatul permanent Iulian Groza, directorul Institutului pentru Politici şi Reforme Europene.

Analiza principalelor evenimente care se produc în lume şi a impactului acestora, precum şi  prezentarea evoluțiilor din domeniul politicii externe rămân obiectivele programului. 

Echipa emisiunii „Conexiuni” continuă să urmărească şi impactul politic și economic pe care îl produce pandemia COVID-19 asupra modului în care actorii globali, atât statele, cât și instituțiile și corporațiile internaționale, își gestionează politicile.

Un alt scop specific rămâne evaluarea, împreună cu experții invitați, a proceselor electorale și democratice, precum cele desfășurate în Belarus și alte state unde mișcările pentru o mai mare liberalizare și democratizare a sistemului politic întâmpină rezistență.

IULIAN FRUNTAȘU, moderator: „Un interes special îl vor prezenta alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, din toamna anului curent,  în contextul în care mișcarea pentru echitate rasială a luat amploare, iar administrația Trump rămâne la fel de imprevizibilă în plan extern”.

IULIAN FRUNTAȘU, moderator: „Un interes special îl vor prezenta alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii, din toamna anului curent,  în contextul în care mișcarea pentru echitate rasială a luat amploare, iar administrația Trump rămâne la fel de imprevizibilă în plan extern”.

IULIAN GROZA, invitat permanent: „Regiunile volatile, precum Orientul Mijlociu și fosta URSS vor prezenta în continuare obiectul unei evaluări atente, inclusiv datorită impactului pe care acestea îl au asupra securității europene”.

IULIAN GROZA, invitat permanent: „Regiunile volatile, precum Orientul Mijlociu și fosta URSS vor prezenta în continuare obiectul unei evaluări atente, inclusiv datorită impactului pe care acestea îl au asupra securității europene”.
Conexiuni Iulian Groza 680 New Logo 2020

CRISTINA POPUȘOI, producător: “Moderatorul și invitații emisiunii „Conexiuni” vor conecta publicul la acțiunile organismelor internaționale și europene, atenția principală fiind acordată Uniunii Europene și instituțiilor sale, care au impact benefic nu doar asupra statelor-membre, ci și asupra vecinătății imediate din care face parte și Republica Moldova”.

Din 20 septembrie, urmăriţi emisiunea „Conexiuni”, în fiecare duminică, la ora 19.00, la TVR MOLDOVA!

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close