RezinaScrie știrea taSocial

În scopul stimulării lecturii şi a curiozităţii

În scopul stimulării lecturii şi a curiozităţii

Eforturile bibliotecarilor de la cele 4 biblioteci din raionul Rezina: BPR „Mihai Eminescu”, Biblioteca pentru Copii Cinișeuți, Biblioteca Publică Păpăuți și Biblioteca Publică Ghiduleni, implicați în proiectul „Ora să ȘTIM” au fost răsplătite după merite.

Certificate de participare și donații de carte din partea organizatorilor și partenerilor proiectului – Deutsche Telekom Stiftung din Germania, Fundația Progress din România, Asociația Bibliotecarilor din Republica Moldova și Biblioteca Națională pentru Copii „Ion Creangă”.

Certificatele și donațiile de carte au fost înmânate la Biblioteca Publică Raională „Mihai Eminescu” de către Lilia Tcaci, directoare adjunctă a BNC „Ion Creangă”.

Organizatorii mulţumesc tuturor participanţilor la acest proiect, prin intermediul căruia s-a promovat lectura, s-a stimulat curiozitatea copiilor cu vârstele cuprinse între 3-6 ani și 7-10 ani pentru Știință, Tehnologie, Inginerie şi Matematică.

BPR „Mihai Eminescu” a primit în dar o donație de carte din partea Bibliotecii Naționale pentru Copii „Ion Creangă”, pentru care suntem foarte recunocătroi. 

Galina Davâdic, directoarea BPR “Mihai Eminescu”,  Rezina

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker