Electorala 2020Politic

Dodon, despre fraudarea alegerilor: Cine o să vă fure vouă voturile?

Dodon, despre fraudarea alegerilor: Cine o să vă fure vouă voturile?

Alegerile din Republica Moldova sunt imposibil de fraudat, întrucât ele sunt monitorizate din toate părțile, afirmă Igor Dodon.

„Este imposibil de falsificat alegerile. Pentru că în toate secțiile de votare sunt reprezentanții concurenților electorali, plus observatorii străini. De aceea, cei care vorbesc de falsificare, încearcă de pe acum să se victimizeze. Unii anul trecut spuneau că sunt plini de mercur. S-o terminat alegerile, s-o terminat și mercurul”, a spus Dodon. 

Igor Dodon a adus aminte de Marina Tauber, care la prima ședință a Parlamentului, care, potrivit lui a făcut un show. 

„Le fură votul. Cine o să vă fure vouă? Voi încercați să isterizați lumea. Voi faceți o defavoare vouă. Care e sensul alegătorilor voștri să iasă la vot, dacă voi deja le spuneți că nu are sens să ieșiți, că acesta oricum o să câștige.

Adică voi din start știți că voi veți pierde aceste alegeri prezidențiale. Fraudarea alegerilor este imposibilă. Republica Moldova are foarte multă experiență pentru a petrece un scrutin democratic”, a punctat acesta. 

Să vă amintesc care este structura acum la CC sau nu trebuie. Majoritatea din CC este de partea opoziției. Cel puțin 3 membri CC au fost înaintați de partide politice, care au făcut parte din Blocul ACUM.

Despre care fraudare vorbiți? Și la procesul electoral voi sunteți – opoziția, și la recunoașterea alegerilor tot voi sunteți. Atunci ce avem noi cu chestia asta?”, spune acesta. 

Sursa
unimedia.info
Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker