RezinaScrie știrea taSocial

Instruiri pentru cetățenii din satul Solonceni

Instruiri pentru cetățenii  din satul Solonceni

Proiectul „Activitatea prelungește viața”, finanțat de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova și implementat de AO „Nufărul” în satul Solonceni, este în plină desfăşurare.

Astfel, în zilele de 08 și 09 septembrie curent, în incinta Primăriei Solonceni, beneficiarii au participat la două instruiri: „Voluntariatul – modalitate de mobilizare a comunității” și „Democrație participativă”. Formatoare a fost Liuba Stavinschi, președinta AO „Nufărul” și coordonatoarea proiectului. 

Participanții au discutat și cu primara localității, Valentina Burdujan, despre activitatea administraţiei publice locale. A fost discutat planul de activitate al echipei pentru luna septembrie. Pe data de 19 septembrie vom participa la ședința Consiliului Local, iar pe 23 și 24, începând cu ora 14:00, cetățenii vor participa la activitățile de voluntariat „Nouă ne pasă” și „Sat curat”.

Reporter AO „Nufărul”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker