OrheiSocial

Mai multe situații excepționale au solicitat ieri intervenția salvatorilor și pompierilor din Orhei

Mai multe situații excepționale au solicitat ieri intervenția salvatorilor și pompierilor din Orhei.

Salvatorii și pompierii din Orhei au intervenit zilele acestea îîn patru situații excepționale. Potrivit căpitanului Diana Maxim, din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, în amiaza zilei de 16 septembrie, pompierii au lichidat un incendiu la gunoiștea din satul Ivancea, iar spre seara zilei au intervenit repetat la fața locului, relatează radioorhei.info. 

În aceeaşi zi, un locatar de pe str. Calușarilor din Orhei, a solicitat ajutorul salvatorilor pentru a-i fi deblocată ușa de la intrarea casei  proprie.

Iar seara, în jurul orelor 21:25, în satul Step Soci, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui motociclist și unui autovehicol. În urma impactului rutier pompierii au intervenit la lichidarea scurgerii de combustibil din cele două unități de transport, care s-a extins pe o porțiune de traseu.

În acest context, Direcţia SE  Orhei avertizează repetat populaţia despre pericolul incendierii vegetaţiei uscate în condiţii de temperaturi înalte şi lipsa precipitaţiilor. Daca sunteți martori sau ați nimerit într-o situație excepțională, atunci apelați numărul unic de urgență 112.

Taguri
Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker