OrheiSocial

Mai multe situații excepționale au solicitat ieri intervenția salvatorilor și pompierilor din Orhei

Mai multe situații excepționale au solicitat ieri intervenția salvatorilor și pompierilor din Orhei.

Salvatorii și pompierii din Orhei au intervenit zilele acestea îîn patru situații excepționale. Potrivit căpitanului Diana Maxim, din cadrul Direcției Situații Excepționale Orhei, în amiaza zilei de 16 septembrie, pompierii au lichidat un incendiu la gunoiștea din satul Ivancea, iar spre seara zilei au intervenit repetat la fața locului, relatează radioorhei.info. 

În aceeaşi zi, un locatar de pe str. Calușarilor din Orhei, a solicitat ajutorul salvatorilor pentru a-i fi deblocată ușa de la intrarea casei  proprie.

Iar seara, în jurul orelor 21:25, în satul Step Soci, a avut loc un accident rutier cu implicarea unui motociclist și unui autovehicol. În urma impactului rutier pompierii au intervenit la lichidarea scurgerii de combustibil din cele două unități de transport, care s-a extins pe o porțiune de traseu.

În acest context, Direcţia SE  Orhei avertizează repetat populaţia despre pericolul incendierii vegetaţiei uscate în condiţii de temperaturi înalte şi lipsa precipitaţiilor. Daca sunteți martori sau ați nimerit într-o situație excepțională, atunci apelați numărul unic de urgență 112.

Taguri
Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close