Evenimente

Îndrăgostiţi de limbile moderne şi de cântecul francez

Festivalul limbilor moderne și cântecului francez se desfășoară în Liceul Teoretic „Ioan Sârbu” deja al cincilea an în cadrul săptămâinii limbilor moderne și a francofoniei.

Elevi din clasele a V-a – a XII-a și-au demonstrat competențele de comunicare în limbile franceză și engleză, dobândite în cadrul orelor predate de profesoarele Parascovia Ionașcu și Maria Florea. În scenă au răsunat poezii, cântece îndrăgite din repertoriul interpreților francezi.

Au cules aplauzele colegilor elevii Stepan Sergiu, Borș Irina, Chirtoacă Ariadna și Nicolae, Gârlea Mihaela, Cepraga Marcel, Grecu Simona, Cernei Ecaterina, Crangaci Maria, Duca Cătălina, membrii cercului de dansatori, condus de Trambaci Olga.

Cu fiecare an Festivalul cântecului francez și limbilor moderne atrage mai mulți elevi, iar publicul este recunoscător elevilor și profesorilor ce le aduc în dar farmecul limbilor franceză și engleză și feeria muzicii compozitorilor și a renumiților interpreți din țările francofone.

Iuliana Leonte, cl. a X-a, LT „Ioan Sârbu”, s. Ignăţei

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker